Son Yazılar:
Yükleniyor...

Doğal Seo Devri Başlıyor


 


Bravejournal sitelerine manuel seo olarak verilen backlinklerin önemini zamanında test ederek yaşamış biri olarak bu bloglardan alınan backlinklerin değerli olduğu kanaatindeyim. Blog’a girdiğinizde sitenin sağ veya sol bölümünde ‘Tag Board’ yazan bir menü bulunmaktadır. Name kısmına hangi anahtar kelimede yükselmek istiyorsanız onu, Url/E-mail yazan kısma ise sitenizin adresini (http:// dahil olmak üzere) yazıyorsunuz. Onun hemen altındaki yorum kısmına rastgele bir yazı yazarak yine altındaki ‘Capthca’ kısmında gördüğünüz harfeleri giriyorsunuz. Son olarak ‘Post Tag’ düğmesine basarak bir önemli backlink edinmiş oluyorsunuz. Durum bundan ibaret.



Bu olayı uygulamanız için aşağıdaki resime bir kaç bravejournal sitesi yazdım. Bu linkleri explorer’a yazarak üstte bahsettiğim şekilde backlink edinebilirsiniz. Daha fazla bravejournal sitesi bulmak isterseniz google arama kısmına bravejournal yazarak aramanız yeterli olacaktır.



Seo yaparken program kullanmayın!
Dediğim gibi bundan sonraki zamanlarda backlink edinirken, el ile yaptığınız doğal seo yöntemlerini tercih etmenizi şiddetle öneriyorum. Google artık programlar vasıtasıyla edinilen backlinkleri çok daha iyi ayırt edebiliyor. Sitenizi riske atmayın!

Kaynak Makale:sertackaya

Post a Comment

Daha yeni Daha eski
Yukarı Çık