Son Yazılar:
Yükleniyor...

Fenerbahçe Viktoria Plzen karşısında

Fenerbahçe Viktoria Plzen karşısında












UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında Çek Cumhuriyeti'nin Viktoria Plzen takımı ile bugün İstanbul'da karşılaşacak Fenerbahçe rakibini eleyerek çeyrek finale kalmayı hedefliyor.

Bu akşam oynanacak karşılaşma saat 22.05'ten itibaren Star TV'den canlı yayınlanacak. Deplasmandaki ilk maçta rakibini 1-0 yenerek tur için büyük avantaj elde eden sarı-lacivertliler kendi sahasında turu geçecek skoru elde etmek istiyor..



NASIL TUR ATLAR?
Fenerbahçe'ye tur için maçta beraberlik yetiyor. Viktoria Plzen 1-0 kazanırsa maç uzatmaya gidecek. Uzatma dakikalarında da sonuç değişmezse turu geçecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek. Çek ekibi 2-1 veya 2 farklı skorlu galibiyetlerde çeyrek finale çıkan takım olacak.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe yönetecek.

FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK VAR
Fenerbahçe'de Viktoria Plzen maçı öncesi 3 eksik bulunuyor. Statü gereği oynayamayan Emre Belözoğlu'nun yanı sıra, kırmızı kart cezalısı Raul Meireles ve ilk maçta sakatlanan Pierre Webo, maçta forma giyemeyecek.
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın Emre ve Meireles'in yokluğunda orta sahada ilk maçta olduğu gibi Mehmet Topal ve Selçuk Şahin'e görev vermesi bekleniyor.

YİNE SEYİRCİ OLMAYACAK
Fenerbahçe, BATE Borisov ile oynadığı rövanş maçında olduğu gibi Viktoria Plzen rövanş maçında da cezası nedeniyle seyircisiz oynayacak.
Sarı-lacivertliler, seyircisiz oynadığı BATE Borisov maçında stat dışından paraşütle atılan meşaleler nedeniyle UEFA tarafından yine seyircisiz oynama cezası aldı.

3 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA
Fenerbahçe'de maç öncesi 3 oyuncu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. İkişer sarı kartları bulunan Volkan Demirel, Mehmet Topal ve Caner Erkin yarınki maçta da sarı kart görürlerse cezalı duruma düşecek ve sarı-lacivertlilerin tur atlaması durumunda çeyrek final ilk maçında forma giyemeyecek.

KADIKÖY'DE 90. AVRUPA SINAVI
UEFA Avrupa Ligi'nde Çek Cumhuriyeti'nin Viktoria Plzen takımıyla Kadıköy'de 3. tur rövanşına çıkacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında iç sahada 90. maçını oynayacak.
Sarı-lacivertliler bugüne dek kendi sahasında yaptığı 89 Avrupa kupası mücadelesinde 42 galibiyet aldı, 1 maçta berabere kaldı, 29 maçta da yenildi. Kadıköy'de rakip fileleri toplam 131 kez havalandıran ''Sarı Kanaryalar'', kalesinde ise 105 gol gördü.

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i şöyle:
Volkan Demirel, Gökhan Gönül (Mehmet Topuz), Yobo, Bekir İrtegün, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Kuyt, Cristian, Caner Erkin, Sow.

kynk: http://spor.internethaber.com

Post a Comment

Daha yeni Daha eski
Yukarı Çık