Son Yazılar:
Yükleniyor...

iPhone'da büyük açık dikkat!

iPhone

iPhone'larda çeşitli tuş kombinasyonlarının kullanılmasıyla beraber tuş kilidi kırılabiliyor ve üçüncü kişiler telefonlara rahatça girebiliyordu.

iPhone'ların ekran kilidinin kırılmasına yol açan güvenlik açığının iOS 6.1.3 güncellemesiyle ortadan kalkmadığı, hackerların yeni bir açığı keşfettikleri ortaya çıktı.

iPhone'larda çeşitli tuş kombinasyonlarının kullanılmasıyla beraber tuş kilidi kırılabiliyor ve üçüncü kişiler telefonlara rahatça girebiliyordu.

AÇIK HALA MEVCUT

Apple ise iOS 6.1.3 güncellemesini sadece bu zaafiyeti gidermek için geçtiğimiz günlerde yayına vermiş ve milyonlarca kullanıcı yaklaşık 15 MB'lık bu küçük güncelleme paketini telefonlarına indirmişti. Fakat bu da ekran kilidini kırmak isteyenlere engel olmadı.

SESLİ KOMUTU KULLANIYORLAR
iPhone 4 ve iPhone 4S'lerin sesli komutları algılayan yazılımı Voice Control özelliğini kullanan hackerlar bu özellik ile telefon numarası çevirmeye çalışarak ekran kilidini aşıyor.
BUNU YAPIN

iPhone 4 ve iPhone 4S'lerde meydana gelen sorundan kurtulmak isteyen kullanıcıların şu yöntemi izleyecek:

Ayarlar>Genel>Passcode bölümüne girerek Voice Control veya Sesli Arama özelliğini devredışı bırakacak.

Ancak Sesli Arama'nın yenilenmiş sürümü olan Siri'de böyle bir sorun bulunmuyor ve kullanıcıların Siri'yi kapatması gerekmiyor.








kynk: internethaber.com/

1 Yorumlar

  1. Great info on SEO, checkout my blog at
    Http://definingwords.blogspot.com/2012/08/romantic-words.html
    don't be shy to leave a comment and like us on facebook

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski
Yukarı Çık