Bu Blogda Ara

Google + kapandı  açıklamaları şu  şekilde.

Google+ artık tüketici (kişisel) ve marka hesaplarıyla kullanılamaz
Google+ ekibi olarak,
Google+ ürününü böyle özel bir yer haline getirdiğiniz için sizlere teşekkür ederiz.
Google+ ürününe ne oldu?
Aralık 2018'de, Nisan 2019 itibarıyla Google+ ürününün tüketicilere yönelik sürümünü kullanıma kapatacağımıza dair aldığımız kararı sizlere duyurmuştuk.Google+ tüketici sürümünün kapanışı kapsamında diğer Google ürünleri (ör. Gmail, Google Fotoğraflar, Google Drive, YouTube) kullanımdan kaldırılmadığı için onları kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu hizmetlerde oturum açmak için kullandığınız Google Hesabı yine kullanımda kalacaktır. Hâlihazırda Google Fotoğraflar'da yedeklenmiş olan fotoğraf ve videolarınızın silinmeyeceğini hatırlatmak isteriz. Daha fazla bilgi
Google+ ürünündeki içeriğime ne oldu?
Şu anda, tüketici sürümü Google+ hesaplarındaki ve Google+ sayfalarındaki içeriği silme sürecindeyiz. Bu işlemin tamamlanması birkaç ayı bulabilir. Dolayısıyla, bu süre boyunca bazı içerikler kalabilir. Bu zaman zarfında, daha önce Google+ ürününde içerik oluşturduysanız, kalan Google+ içeriğinizi indirip kaydedebilir ve Google+ profilinizi silebilirsiniz. Kalan Google+ etkinliğinizi görüntülemeniz ve silmeniz de mümkün olabilir.
Google+ ürününü, G Suite hesabımla da kullanıyorsam (örneğin, işte veya okulda) bu durum beni nasıl etkiler?
G Suite için Google+, kuruluş genelinde kullanıcılar tarafından yine tartışma platformu olarak kullanılabilecek. G Suite için Google+ ürününe yönelik yatırımımızın nasıl devam ettiği hakkında daha fazla bilgi edinin.Kuruluşunuzda G Suite kullanılıp kullanılmadığından emin değilseniz buradan kontrol edebilirsiniz. G Suite müşterileri, Google+ tüketici sürümünün kullanımdan kaldırılmasından dolayı Google+ özelliklerinde bazı değişiklikler yapıldığını fark edebilir. Buradan daha fazla ayrıntıya ulaşabilir veya daha fazla bilgi edinmek için G Suite yöneticinize başvurabilirsiniz.

Mesaj Panosu

Daha yeni Daha eski

E-mail Takiıp

Yukarı Çık