Son Yazılar:
Yükleniyor...

2022 Ücretsiz Blogger Temaları

 

La–Beauty

 
La–Beauty

kişisel ve tamamen özelleştirilebilir bir blogger şablonu. Bu şablon moda blogları, seyahat, yaşam tarzı, sağlık ve bakım, yemek tarifleri ve daha fazlası için idealdir.
 

 Demosu  İndirme Linki

 

Eliah Blogger

Eliah Blogger

 

 

Magazin ,moda, yemek, seyahat, güzellik ya da makyaj için bir blog oluşturmak istiyorsanız bu tema size en iyi şekilde hizmet edecek. Bu temanın her özelliği, tam mükemmellik ve ihtişamla güzel bir şekilde tasarlanmıştır. Mobil odaklı tasarımı sayesinde masaüstlerinde ve ayrıca küçük cihazlarda mükemmel çalışır. 

Demosu  İndirme Linki

 

Melina 

Melina Blogger Template

 

Profesyonel moda blogger şablonu. Bu tema karşılaştırmalı olarak oldukça çekici. SEO optimizasyonu içerir ve son derece duyarlı olarak kabul edilir. Makyaj, yemek, seyahat, güzellik, fotoğrafçılık ve bunun dışında bir blog oluşturmanıza yardımcı olabilecek bir tema arıyorsanız, bu tema tam size göre. 

Demosu    İndirme Linki 

 

NestSpot

Nest Spot
 

NestSpot - Profesyonel Haber ve Dergi Blogger Şablonları. bu yazıda. NestSpot Blogger Şablonu, SEO optimizasyonu ve AdSense uyumluluğu ile mevcut en hızlı, en çağdaş temadır. 

Demosu   İndirme Linki 

 

Alpha

Alpha

 

 

Haber, Dergi, Gazete ve blog Temasıdır. ayrıntılara büyük önem veren, inanılmaz özelliklere, sezgisel bir kullanıcı arayüzüne ve olağanüstü web siteleri oluşturmak için ihtiyacınız olan her şeye sahip, kullanışlı ve güçlü bir blogger Gazete, Dergi ve Blog şablonu. 

Demosu  İndirme  Linki 

 

SEO Spot

SEO Spot

SEO Spot, en hızlı blogger şablonlarından biridir ve tamamen özelleştirilebilir. SEO Spot blogger şablonları üç farklı versiyonda gelir. Bu blog yazarı şablonunda, özellikler gönderileri bölümleri, ihtiyaçlarınızı ve gereksinimlerinizi karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Bu blog yazarı şablonu, tamamen SEO Optimize Edilmiştir ve kodlaması, şablonun hızını artırmak için yük kaydırma işlevinde kullandığımız verileri ve gönderileri hafifçe ileten kodlaması yüksek oranda sıkıştırılmıştır. Bu blog yazarı şablonunda, tam genişlikte görünüm bölümleri ve video özellikli galeriler ve ızgara türü bölümler gibi birden fazla öne çıkan gönderi bölümü vardır. Bu blog yazarı şablonu, dergiler, haberler, kişisel blog, spor, e-ticaret gibi tüm kategorilerdeki bloglar için çok uygundur.

 

Demosu   İndirme Linki

 

Detikweb

DetikWeb Blogger Templates


Demosu    İndirme Linki

 

Oyedad

 

Her zaman Arama Motoru Optimizasyonuna odaklanır. Bu tema, mümkün olan en iyi SEO'yu kullanır ve blogunuzun Arama Motoru Sıralamasını geliştirir. Bu tema, bu temayı manuel olarak indirdikten sonra kendiniz değiştirmeniz gereken bazı kodlar içerir. 

 

Demosu  İndirme Linki

 

 

Post a Comment

Daha yeni Daha eski
Yukarı Çık