Son Yazılar:
Yükleniyor...

Çevrimiçi Flört Uygulaması (match.com)

 Çevrimiçi Flört Uygulaması (match.com)

Çevrimiçi Flört Uygulaması (match.com)

 

Match.com hakkında

Biz Kimiz

1995 yılının Nisan ayında Web'de başlatılan Match.com, çevrimiçi flört endüstrisine öncülük etmeye yardımcı oldu ve şu anda 24 ülke ve bölgeye hizmet veriyor ve 15 farklı dilde Web sitelerine ev sahipliği yapıyor. Bekarların özel birini bulması için romantik fırsatlar yaratıyoruz. Yıllar geçtikçe, insanların ne istediği ve piyangoyu aşktan uzaklaştırmak için ihtiyaç duydukları araçlar hakkında giderek daha fazla şey öğrendik. Bekarları bir araya getirmenin her zamankinden daha fazla yolu ile 1995'ten bu yana çok yol kat ettik.

Ne Yapıyoruz

Misyonumuz basit: bekarların aradıkları ilişkiyi bulmalarına yardımcı olmak. Ve bunda oldukça iyi olduğumuzu düşünüyoruz. Her ay dünyanın her yerinden yüzlerce başarılı çiftin aşk hikayelerini paylaştığını, düğünlere davetiye gönderdiğini ve yeni bebeklerin doğumunu duyurduğunu duyuyoruz. Herkesin Match.com'da aşkı bulan birini tanımasına şaşmamalı !

 

Çevrimiçi Flört Uygulaması (match.com)

 

Nasıl çalışır

Match.com'da bekarlara çeşitli ücretsiz yazma bölümleri aracılığıyla kendilerini ifade etme fırsatı veriyoruz. Profiller, aradıkları kişiyle ilgili seçili tercihlerin yanı sıra 26 adede kadar fotoğraf içerebilir. Üyeler, bir fare tıklamasıyla fotoğrafları anında görebilir ve bölgelerindeki olası eşleşmeleri okuyabilir. Match.com ayrıca gizlilik ve bütünlüğün önemini de anlıyor. Match.com'daki üyeler arasındaki tüm iletişim, "anonim" bir e-posta ağı aracılığıyla gerçekleşir. Tüm üyelerimizin isimleri ve iletişim bilgileri, üye şahsen bilgileri potansiyel bir eşleşme ile paylaşmaya karar verene kadar gizli tutulur. Topluluğumuzun bütünlüğünü sağlamaya yardımcı olmak için, her profil ve fotoğraf, sitede yayınlanmadan önce Müşteri Hizmetleri ekibimiz tarafından uygunluk açısından incelenir.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski
Yukarı Çık